Го-Дерм
КРЕМА ЗА ИЗГОРЕНИЦИ
 
Тајната е невидлива, за неа не се зборува,
таа само се пренесува од колено на колено
 
Ефекти
Паралела
Примена
Анализи
Традиција
Препораки
Пакување
За Производителот
 
 
 
  • Развиен во Македонија со семејна традиција од 1783 година Првите пишувани текстови за „тајните“ во семејството потекнуваат од таткото на браќата Миладиновци-Ристе Миладинов од Струга.
  • Методата на примена е усогласена со современите медицински достигнувања последните 20 (дваесет) години, од страна на авторот на Го-Дерм Горан Стрезовски, правнук на Ристе Миладинов
  • Од 1992 година методата и производот се институционализирани во фирмата ЕМС во чии рамки се развиени центрите за изгореници во Струга и Скопје.

    Целокупниот материјал на овие страници е авторски заштитен. Неговата злоупотреба подлежи на санкции © ЕМС 2001