Го-Дерм
КРЕМА ЗА ИЗГОРЕНИЦИ
 
Тајната е невидлива, за неа не се зборува,
таа само се пренесува од колено на колено
 
Ефекти
Паралела
Примена
Анализи
Традиција
Препораки
Пакување
За Производителот
 
 
 

ГО–ДЕРМ крема за изгореници заради високиот АНТИБАКТЕРИСКИ ЕФЕКТ наоѓа широка примена во:

- хирургија
- дерматологија
- онкологија
- радиологија
- гинекологија
- максило-фацијална хирургија
- кардио-васкуларна хирургија
- трауматологија
- ортопедија
- педијатрија
- козметика,
и.т.н.

ГО–ДЕРМ е практичен за апликација при класични третмани на изгореници во медицински установи, како и можност за теренска употреба од страна на санитети и / или индивидуална апликација при секакви услови (термоадаптибилен, точка на топење од 72 - 75°C и стабилност од 3(три) години

ГО–ДЕРМ крема за изгореници успешно е аплицирана (документирано) и на

- пост – операциони регии
- отворени рани од различен вид
- воспалени површини на кожата

ГО - ДЕРМ во своето превентивно делување е најефикасна крема за заштита од сончеви изгореници.

АКТИВНИТЕ СУПСТАНЦИ во ГО–ДЕРМ нудат широка палета на ексклузивни козметички производи за нега на лице и тело (регенеративни креми за лице и тело,креми против брчки, заштитни креми, средства за сончање, креми против херпес, стрии, лузни, келоиди, тоалетни води против акни и.д.р)

Целокупниот материјал на овие страници е авторски заштитен. Неговата злоупотреба подлежи на санкци © ЕМС 2001