Го-Дерм
КРЕМА ЗА ИЗГОРЕНИЦИ
 
Тајната е невидлива, за неа не се зборува,
таа само се пренесува од колено на колено
 
Ефекти
Паралела
Примена
Анализи
Традиција
Препораки
Пакување
За Производителот
 
 
 

Предна Страна

отвори овде

6

 

 

                                 ЕКСКЛУЗИВНO

ГО – ДЕРМ

крема за изгореници

1 парче / 4 x 5 cm газа

ГО – ДЕРМ 1 g

a бактериолошка анализа
a хемиска анализа
a pH – фактор

Задна Страна

да се чува на собна температура

ПРИМЕНА тампонот се нанесува на
изгореницата и се фиксира со еластична
мрежа или завој. Се заменува на 24 часа.

u НАПОМЕНА во случаи на отворена
рана и кај лица со хронични кожни
алергии да се употребува под надзор
на медицинско лице

u СОСТАВ природни растителни
и животински екстракти

за една употреба – да не се употребува
доколку опаковката е оштетена

Евро – Мак Спектар

1000 Скопје. Т.Ц. КАПИШТЕЦ, I / 10
за информации за производителот :
Тел. / Факс 02 / 11 88 15

произведено во
Република Македонија

gr.
големина/пакување
 
1
4 cm x 5 cm, 10 по кутивче, 10 кутивчиња во кутија
2
5 cm x 8 cm, 10 по кутивче, 10 кутивчиња во кутија
3
6 cm x 10 cm, 10 по кутивче, 10 кутивчиња во кутија
5
10 cm x 10 cm, 10 по кутивче, 10 кутивчиња во кутија
7
10 cm x 14 cm, 10 по кутивче, 10 кутивчиња во кутија

Целокупниот материјал на овие страници е авторски заштитен. Неговата злоупотреба подлежи на санкции © ЕМС 2001