Go-Derm
BURN PRODUCT
 
The secret is invisible, it is not spoken about,
it is handed down from generation to generation
 
Effects
Parallel
Application
Analysis
Tradition
Reference
Packaging
For the producer
 
 
 

Front Side

отвори овде

6

 

 

                                 ЕКСКЛУЗИВНO

ГО – ДЕРМ

крема за изгореници

1 парче / 4 x 5 cm газа

ГО – ДЕРМ 1 g

a бактериолошка анализа
a хемиска анализа
a pH – фактор

Back Side

да се чува на собна температура

ПРИМЕНА тампонот се нанесува на изгореницата и се фиксира со еластична мрежа или завој. Се заменува на 24 часа.

u НАПОМЕНА во случаи на отворена рана и кај лица со хронични кожни алергии да се употребува под надзор
на медицинско лице

u СОСТАВ природни растителни
и животински екстракти

за една употреба – да не се употребува
доколку опаковката е оштетена

Евро – Мак Спектар

1000 Скопје. Т.Ц. КАПИШТЕЦ, I / 10
за информации за производителот :
Тел. / Факс 02 / 11 88 15

произведено во
Република Македонија


gr.
size/pack
 
1
4 cm x 5 cm, 10 per box, 10 boxes per case
2
5 cm x 8 cm, 10 per box, 10 boxes per case
3
6 cm x 10 cm, 10 per box, 10 boxes per case
5
10 cm x 10 cm, 10 per box, 10 boxes per case
7
10 cm x 14 cm, 10 per box, 10 boxes per case

 

The whole material on this pages is copywrited. Unauthorized use is punishable. ©EMS 2001